Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Мая и Крум Савови се карат на обществени места

Жената фармацевт и водещ на спортния журналист Крум Савов, работещ в Канал 3, го ядосва и после го тъпче с успокоителни. Наскоро популярната семейна двойка на журналист и аптекарка, която в момента владее с часове ефира на две водещи телевизии у нас, била засечена от папараци и тв репортери да си спретва скандал в ресторант.

На наблюдаващите им направило впечатление, че след бурната препирня, двамата добили ледени физиономии и не си продумали до края на обяда. След което се изнизали мълчаливо, сподирени от любопитните погледи на персонала и гостите на заведението.Независимо от това, че хубавата Мая, съпруга на Крум Савов, е главен виновник за неразположението на духа на мъжа си, сега тя си е наумила да излекува нервите му, пишат от kliuki.bg. По тази причина тя го тъпчела с всевъзможни хомеопатични хапчета.

Дипломираната фармацевтка била болна на тема лекарства и давала на спортния журналист куп медикаменти. Мая се вманиачила в лечението на плейбоя, след като присъствала на два негови тенис мача. Тя била изумена от сприхавостта на благоверния си Крум, но не се отчаяла и решила сама да се пребори със слабите му нерви. „Отчаяната съпруга“ Мая смятала дори, че Крум развивал остра форма на страхова невроза. Сприхавостта му понякога пречела и на нормалния живот в семейството, което тя мислела, че е следствие, но други предполагат, че е една от причините за проблема.

hotnews.bg