Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Съдят Лейди Гага за 5 млн. долара

Лейди Гага е обвинена, че част от средствата, събрани от специални благотворителни гривни, които имат за цел да набират пари за Япония, не са достигнали до бедстващата страна, съобщава Billboard.com.Искът за 5 млн. долара е отправен от мичиганска фирма, която твърди, че певицата и други компании, включени в маркетинга и продажбата на благотворителните гривни са завишили цената на доставката и са присвоили част от парите.

Всяка от гривните носи посланието „Ние се молим за Япония“ и струва 5 щатски долара.“Нашето намерение е този съдебен процес да разкрие всички нередности, извършени от Лейди Гага и отговорните даренията да стигнат до жертвите в Япония“, коментира Алисън Оливър от мичиганската фирма 1800LAWFIRM.

Певицата и нейните представители не се появиха в понеделник, за да дадат коментар. Федералният групов иск е внесен в Мичиган на 24 юни, докато изпълнителката на „Born This Way” бе в Япония на благотворителен концерт за жертвите на мартенското земетресение и цунами.Преди време бе обявено, че Гага, чието истинско име е Стефани Германота, е дарила 3 млн. долара за бедстващите в Япония, получени благодарение на продажбата на гривните и на други предмети.До момента обаче тя не е дала официален коментар по темата.

inews.bg