Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Мария Илиева ще бъде съдия в „X Factor”

Талантливата певица Мария Илиева ще бъде един от четирите съдии в музикалното шоу „X Factor”, съобщават от ПР отдела на Нова ТВ.В тази си роля певицата ще трябва, освен да работи в екип с останалите членове на журито, но и да изпълнява ролята на ментор, който индивидуално ще отговаря за отделна категория изпълнители. Мария и нейните колеги ще бъдат не просто наставници на талантите, но ще се състезават заедно с тях, ще бъдат техни учители, а понякога и партньори.

Мария Илиева започва кариерата си като денс певица през 2000 г. и вече повече от десет години е сред най-известните имена на музикалната сцена. Освен уникален глас, Мария Илиева притежава и необикновена харизма и така търсения в участниците в шоуто X Factor. Вероятно затова изборът на реализаторите на предаването в България се е спрял именно на нея.

Тази събота (2 юли) в зала „Фестивална” в София на кастинг за шоуто ще се явят рекорден брой предварително регистрирали се кандидати, които, според организаторите, са хора от всички прослойки на обществото и заети в различни сфери на обществения и социалния живот.

inews.bg