Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Узана Поляна фест 16-17 юли: Шарен фест със зелена мисия

Вижте още за фестивала пред община Варна, където е експонирана пространна изложба с всички основни идеи и проекти на организаторите.

Музика, работилници, езда, демонстрации, био-дегустации, вело и пешеходни приключения, прожекции, изложби, семинари за алтернативна енергия, био-земеделие и др. Узана Поляна фест е шарено кълбо от зелените инициативи, иновациите и вече реализираните страхотни идеи в сферата на устойчивото развитие в България, в отговор на глобалните предизвикателства пред човечеството. Фестът представя накуп всички уникални хора и техните инициативи, подкрепени от Програмата за малки проекти към Глобалния Екологичен Фонд в България за петте години на съществуването й. Партньор в организирането на събитието е община Габрово.

Uzana-Fest-2От конна езда, през био-шотове, приключенски вело-парк, пътешествие из еко-пътеки с беседи, музикална сцена, изработка на Рило-Пирински традиционни амулети, изложение и дегустации на био-продукти, зелено образование за деца, дебат за възможностите на алтернативна енергия, семинари за биологично земеделие, работилници, форуми – програмата е динамична мешавица от всичко хубаво, което се случва в сферата на устойчивото развитие в България.

Заповядай с палатката си в специалния палатков лагер или пък в станциите, хижите и хотелчетата наблизо. Узана Поляна фест е шарено кълбо от зелените инициативи, иновациите и вече реализираните страхотни идеи в сферата на устойчивото развитие в България, в отговор на глобалните предизвикателства пред човечеството.Фестът представя накуп всички уникални хора и техните инициативи, подкрепени от Програмата за малки проекти към Глобалния Екологичен Фонд в България за петте години на съществуването й. Партньор в организирането на събитието е община Габрово.Интелигентно отношение към ресурсите на страната ни в контекста на световните предизвикателства пред човечеството чрез изпозлване на алтернативна енергия, опазване на биоразнообразието, съхраняване на почвите и борба с ерозията, подпомагане на устойчивия туризъм, мерки за смекчаване на последствията от климатичните промени.

Заедно с МОСВ, УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ ще награди ученици, студенти и артисти в 3 различни категории, сързани с устойчивото развитие! Повече информация, очаквай скоро.Подготви Борис дойран, по информация на Фейсбук и uzanafest.wordpress.com, снимки от архива на BGизлет и от страницата на Узана Поляна фест във Фейсбук

http://www.barometar.net/