Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Джони Деп може да играе в „The Night Stalker”

Звездата от „Карибски пирати“ Джони Деп е купил правата за телевизионния сериал от 70-те години, „The Night Stalker”, който може да превърне във филм за голям екран.Компанията на Деп, Infinitum Nihil production, си е партнирала с Disney, за да купи правата върху сериите и вероятно работата по сценария ще започне скоро, посочва Deadline.com.

В оригиналната версия главната роля се играе от Дарън Макгавин, а сега нищо чудно в образа на репортера от Лас Вегас Карл Колчак да влезе самия Деп.Актьорът и Disney работят заедно и по историческа драма за Пол Ривиър, бостънския среднощен ездач, предупредил, че британците идват, посочва MusicRooms.Междувременно стана ясно, че Джони Деп е намерил режисьор за адаптирането на романа „Божествена комедия“ на Данте Алигиери в лентата „In the Hand of Dante”.

Деп обединява усилия с Джулиан Шнабел, но работата по филма ще отнеме поне няколко години, според The Playlist. Деп планира да играе образа на книжен експерт и учен, решен да разбере дали новооткрит ръкопис, продаван като оригинално произведение от Данте, е истински.

inews.bg