Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Гара Дембеле: В България беше като ваканция

Новото попълнение на Фрайбург Гара Дембеле даде обширно интервю за германския вестник „Badische Zeitung“, като направи съпоставка между професионализма в Германия от една страна и в България и Гърция от друга.Дембеле, който често имаше проблеми с режима в България, заявява, че тук и в Гърция дисциплината е занижена, като дори играчите сами могат да определят кога да тренират.Голмайсторът на А група за миналия сезон обаче споделя, че тренировките в Германия го изтощават напълно и в 22:00 часа всяка вечер вече си е в леглото.

„Определено тук е много по-трудно за мен отколкото в другите клубове“ – каза Гарата пред немските медии – „Подготовката е изключително трудна. Изпитвам леки болки, особено в гърба. Тотално подготвен съм, всяка вечер си лягам в леглото в 10.““Има голям контраст. В другите ми отбори бях като на ваканция. Понякога имаше по само една тренировка на ден и играчите можехме да решаваме кога да се тренира – сутрин или следобед.“

„Къде беше това?“, питат невярващите германски репортери, цитирани от Гонг.“В Гърция и България. Когато отидох в Левски, също се работеше професионално, но не както във Фрайбург“, обясни Гара Дембеле.Припомняме, че Дембеле дойде в Локомотив Пловдив през януари 2010 година, след като беше изиграл един сезон в Гърция – в Пиерикос. През юни 2010 той премина от Локо Пловдив в Левски, където вкара 34 гола в 36 мача и през това лято сините го продадоха на Фрайбург за почти 5 милиона лева.

dir.bg