Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 12.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Арестуваха Явор Бахаров от „Стъклен дом“ за притежание на наркотици

Продуцентите на хитовия сериал на bTV „Стъклен дом“ са изправени пред угрозата от уникален скандал. Една от звездите в сагата – актьорът Явор Бахаров, бе арестуван от полицията, след като в него бяха открити наркотици.По последни информации, изпълнителят е прекарал нощта на 13 срещу 14 юли в ареста на Първо районно управление в София, като се уточнява с каква точно доза марихуана е разполагал в себе си при проверката на властите.

От СДВР съобщават, че ако количеството е по-малко от един грам, то най-вероятно Бахаров ще се отърве с глоба от 1000 лв. Ако обаче, то е над горната граница, то Софийска районна прокуратура може да повдигне обвинение срещу актьора, което да е с далеч по-тежки последствия.Така „топката“ остава в прокуратурата, но скандалът едва ли ще бъде избегнат, макар че, както често обичаме да казваме у нас, „лоша реклама няма“.

Информацията на „24 часа“ обаче, бе коренно различна от тази на приятелката на Явор – колежката му в „Стъклен дом“ Луиза Григорова, която потвърди, че той действително е бил задържан, но наркотиците са открити не в него, а в приятеля му, с който са били по време на ареста.