Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Удар след удар за Лейди Гага в интернет

След години на властване в интернет глобалната мрежа сякаш обяви война на Лейди Гага, пише в. „Кориере дела сера“. За броени дни три лоши новини за новата кралица на музиката дойдоха именно от интернет.Първо медиите съобщиха, че Лейди Гага е детронирана от позицията на най-популярната дама в социалната мрежа Facebook. Тя бе изместена от първото място от певицата Риана, харесвана от 40 570 154 души, тоест с 23 000 повече от Лейди Гага.

Точно след това сайтът за видеобмен YouTube временно блокира един от двата канала на певицата заради сериозни нарушения на авторските права.Там бяха качени множество клипове от изяви на Лейди Гага. В три случая обаче е установено сериозно потъпкване на авторските права и така се стигнало до затварянето на акаунта.

Третият интернет удар за Лейди Гага дойде от хакерите от групировката SwagSec, които в миналото атакуваха Джъстин Бийбър и Ейми Уайнхауз, пише БТА.Този път те успели да проникнат в британската версия на сайта на Лейди Гага и да откраднат информация за личните данни на феновете.Певицата е обект на подобна атака не за първи път. През 2009 г. германец открадна чрез хакерски удар 18 неиздавани песни на Лейди Гага, за което наскоро бе осъден на 18 месеца затвор.

dnes.bg