Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Димитър Карбов е кандидатът на Атака за кмет на Варна

Амбициите на Атака са свързани с управлението на града – стана ясно на пресконференция в морската столица. Партията влиза в битката за местна власт с амбиция за победа и кмет националист, от какъвто Варна се нуждае – каза лидерът и Волен Сидеров при представяне на кандидат-кмета Карбов.

Малко за него:

Димитър Карбов е роден на 28 юни 1971 г. във Варна. Завършил Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, специалност публична администрация. Специализирал Публична администрация и европейска интеграция, както и Териториална администрация. Работил е в параходство БМФ АД и Пристанище Варна ЕАД – контейнерен терминал. Зам.-председател на АТАКА във Варна. Депутат на АТАКА в 41-вия парламент. Член на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения. Женен, с едно дете.

Както стана ясно през последните няколко дни, Атака няма да подкрепи вота на недоверие към правителството на ГЕРБ. Съвещателният сбор на „Атака“ в събота е отхвърлил възможността партията да се нареди до БСП, ДПС и сините и да гласува заедно с тях, подкрепяйки предстоящия вот на недоверие срещу правителството, каза още Сидеров. „Мнението на колегите е, че „Атака“ няма място до вота на недоверие, тоест не може да се нареди в отбора на ДПС – една партия, за която ние имаме много ясно определено мнение, БСП, както и безпринципни партийни формации, които са готови на подобни безпринципни комбинации“, подчерта лидерът на Атака.

„Нашето мнение е, че този вот е упражнение по пиар и пропаганда на БСП и ДПС, както и на „Синята коалиция“. Те самите са наясно, че той не може да мине“, допълни той. Сидеров каза още, че никой досега не е идвал в парламентарната група на партията, за да разговаря с тях за участие във вота и засега само медиите са посредници между управляващите и Атака по отношение на бъдещия вот.

Лидерът на партията направи блиц-преглед на „порочния” по негови думи икономически модел в България. Трите основни проблема, които засегна той бяха:

-90% от банките у нас са чужди и парите на българите отиват в чужд джоб

-у нас беше въведена данъчна система, която работи за тесен олигархичен кръг и е убийствена за обикновения гражданин

-приватизацията раздаде 3000 структуроопределящи предприятия за жълти стотинки. Според Волен Сидеров голяма част от сделките могат да се развалят.

Сборът на „Атака“ одобри решението да номинира Волен Сидеров за кандидат-президент, а Павел Шопов – за вицепрезидент.

http://www.barometar.net/