Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Работна среща за деца „Заедно” ще се проведе в Морската градина във Варна

На 22 юли от 17 часа в най-големия изкуствен парк на Балканите – Морската градина във Варна, национален паметник на градинското и парково изкуство ще бъде организиран Workshop за деца – „ЗАЕДНО!”. На сцена на входа на Морската градина под звуците на нежна класическа музика, деца рисуват на макети и показват своята визия – отразяваща заобикалящата ни среда. Основната задача пред Workshop-a е създаването на трибуна за деца с мнение и аргументи, за деца можещи и искащи да покажат своята гледна точка. Всеки участник ще получи подарък, осигурен от Нестле – България и Хиполенд. Подготвени са много приятни изненади и забавления.

Инициативата е на Сдружение „България може”, осъществена със съдействието на г–жа Даниела Петрова, председател на Комисията по култура в НС. С любезната подкрепа и подпомагане от страна на г-н Ивайло Московски, Министър на транспорта, съобщенията и информационните технологии и г-н Делян Добрев, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма. С благодарности към Областна администрация – Варна и Община Варна. Идеята е начинанието да се проведе във Варна, Бургас, Русе, Пловдив и София. Композиция „ЗАЕДНО!” ще бъде изложена в сградата на Народно събрание, Летище Варна, Летище София, Летище Бургас, Античен театър Пловдив и метростанции.

Крайната цел на Композиция „ЗАЕДНО!”: На благотворителен търг да бъдат разпродадени елементите от Композицията. Със събраните средства да се постави началото на изграждане на „Зелена зона с постамент” на Летище София. Това е една от основните порти на България, през която всяка година „излитат” хиляди млади хора и деца. Постаментът и зоната ще бъдат с положителни мисли и послания отправени към тази целева група.

В тази връзка Ви каним да бъдете наши медийни партньори и ЗАЕДНО да изградим „Зоната на младите хора и децата”.

Лице на инициативата: Г-жа Даниела Петрова, председател на Комисията по културата, гражданското общество и медиите в НС

Под патронажа на г-н Ивайло Московски, Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Официални гости: Г-н Данчо Симеонов, Областен управител на Варна

Г-н Кирил Йорданов, Кмет на Варна

http://www.barometar.net/