Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

“Тумба Марциана” – млади, талантливи и ентусиазирани да покорят българската музикална сцена

Неотдавна, изпълнените с идеи и ентусиазъм Мартин, Ивайло, Любо и Тони Mарциана решават, че е крайно време да се посветят на страстта си към музиката и сформират група “Тумба Марциана”. Младите музиканти бързо набират известност и печелят сърцата на публиката, благодарение на неоспоримия си талант и специфичния си “Тумба Марциана” стил.

Талантливите младежи изпълняват както авторски, така и чужди парчета, със страстен ентусиазъм и любов към музиката. Марто свири на класическа и бас китара, Иво е на акордеона, Любо на клавирите, а нежният глас на тумбата е на младата Тони Марциана. Репертоарът на групата включва български и балкански етно ритми, world music или известни хитове от световната поп и латино музиката, изпълнени в специфичен стил.Музиката на бенда носи в себе си свобода – свободата да преминаваш културни и географски граници, да се превъплъщаваш в различни социални нива, да усещаш пъстра гама от емоции. Джаз, балканска, латино музика и етнo мотиви от над двайсет страни – музиката на „Тумба Марциана” е едно пътуване през различни емоции и географски ширини.

Младият бенд може да бъде чут най-често на сцената на Вила Марциана в околностите на Девня. Ако все още не сте имали удоволствието да чуете талантливите младежи, не се притеснявайте – групата е планирала още четири свои участия до края на август в изпълнената със зеленина лятна градина на вилата.  Предстоящите участия на “Тумба Марциана” ще бъдат на 29 юли, 5 август, 12 август и 26 август. Не звучи ли това като една перфектна вечер – сред идилията на градината, на фона на горящи огньове, ще се потопите в море от ритми, преминаващи от романтичните и класически джаз мелодии до темпераментните, богати на емоции балкански и латино мотиви, от спокойната наслада до страстта на танца…

http://www.barometar.net/