Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Цветанов на море в „Евксиноград“

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов заминава в заслужен отпуск в „Евксиноград“. Семейството му ще отпътува днес за Варна, след като бъде открита новата спортна зала, пише „Всеки ден“.Вицепремиерът, съпругата му Деси и трите им дъщерички щели да отмарят най-малко две седмици, а със семейството щяла да замине и медицинска сестра.Миналата година Цветанов отмаря на Албена заедно с любимия си певец Веселин Маринов и шефа на ГДБОП Станимир Флоров. Още преди края на петъчния контрол и парламентът опустя.Още преди първата почивка в 11 часа депутати си вземаха довиждане, пожелаваха си приятна почивка и до нови срещи през септември.Депутатите вече са направили планове и резервации – почти всички демонстрират предпочитания към родното Черноморие. Малцина признават, че ще съчетаят почивката с пътешествие.

Йоана Кирова от ГЕРБ з апоредна година ще почива на гръцкия полуостров Халкидики. Избрала е по-спокойния среден ръкав – Ситония. На съпратиеца й Костадин Язов обаче Ситония му се вижда скучен, намира, че е за улегнали, семейни хора. Ергенът Язов предпочита по-шумни места. През лятото той ще се върне в родния Пловдив, но ще отскочи на два пъти за петък, събота и неделя до морето. Спрял се е на Несебър, там му харесва най-много.Хасан Хаджихасан от ДПС ще почива в Турция. Избрал е добре познатия курорт Анталия. Там ще отморява със съпругата и внучето си.

На внуците ще се отдаде и Георги Божинов от БСП. Всичките му наследници вече са в България. Лятната му програма ще бъде посветена на тях.Още в първите дни на август с жената  идецата ще отпраши за Златни пясъци колегата му Драгомир Стойнев. През лятото проф. Любен Корнезов ще пише учебник. До началото на новата академична година трябва да издаде втория том от учебника по Гражданско съдопроизводство.Хубавицата в групата на червените Милена Христова ще летува в Созопол.

Бившият икономически министър Петър Димитров се завръща във Варна.За 12-а поредна година Асен Гагаузов няма да почива. Ще прекара лятото в родния Сливен. Докато е там, ще лови риба.Тактиката на Гагаузов да отморява с въдица в ръка, ще приложи и Цветан Сичанов от ГЕРБ. За кратко – само за пет дни, той ще замени Самоков с Ахтопол. Там ще се отдаде на риболовната си страст.Две депутатки от управляващото мнозинство – Величка Шопова и Снежана Дукова, ще почиват на Слънчев бряг. Нямало да ползват база на Народното събрание, а ще са заедно със свои приятели.Зам.-председателят на ДПС Лютви Местан ще почива в резиденция „Евксиноград“ заедно със съпругата си Ширин.Независимият Димитър Колев ще отведе съпругата си – бившата тв водеща Милена Милотинова, и сина си в Равда.