Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Брад и Анджелина дали близо 5 млн. долара за благотворителност

Едни от малкото знаменитости, които на драго сърце харчат парите си за благородни каузи са Брад Пит и Анджелина Джоли. Многодетното семейство е известно не само с желанието си да осиновява малки сирачета, но и със социалната си ангажираност. Според финансовите документи на фондацията на актьора „ Make It Right“ през 2009г. там са постъпили 1.95 милиона долара, дарени от тях.

Фондацията подпомага изграждането на домове за фамилиите, останали без жилища след урагана Катрина в Ню Орлиънс.„Много знаменитости могат да се поучат от Брад и Анджелина. Не само, че дават много пари за нуждаещите се, ами и се грижат те да стигнат по предназначение“, заявил близък до двойката.

Актьорите щедро са дали един милион на пакистанска организация, която подпомага засегнатите от жестоките наводнения в страната. Около 700 000 долара са достигнали чрез фонд, на името на майката на актьора Джейн Ета, до деца болни от рак.Градчето Джоплин пък е било спонсорирано от звездите с 480 000 долара тази година, след като бе опустошено от торнадо. Брад и Анджи подпомагат и каузи в Камбоджа, където е роден осиновеният им син Мадокс.

tialoto.bg