Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Skype пусна и изтегли версията си за iPad

Skype пусна в iOS App Strore вчера новата версия на световноизвестния си комуникатор, специално направена за iPad. Часове след това обаче тя бе изтеглена с оправданието, че появата ? на бял свят е била преждевременна, съобщиха технологичните сайтове.

Версията, която бе предложена на потребителите на таблета на Apple, разполагаше с всички екстри, които можем да очакваме – видео чат, изпращане на мигновени съобщения (instant messaging), телефонни обаждания и бърз достъп до контактите на потребителя. Видеоуслугите на програмата се оказаха достъпни през 3G и през Wi-Fi мрежите, до които таблетът има достъп.Повечето възможностите във версията за iPad в сравнение с тази за iPhone се дължат най-вече на по-големия екран на таблета на Apple, коментират от Mashable.com. Затова за разлика от версията за iPhone, новото Skype приложение позволява пращането на мигновени съобщения по време на видео обаждания.

Вариантът, който бе представен, работи и с двата модела на iPad под iOS 4.0 или по-висока версия, макар че iPad 1 може само да приема видеопоток през комуникатора поради липсата на вградена камера.За момента от Skype не казват кога ще пуснат отново приложение, което несъмнено се очертава са бъде сред хитовете на пазара.

inews.bg