Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Книга разкрива истина около Анистън, Пит и Джоли

Дженифър Анистън директно е изхвърлила Брад Пит от дома им, след като актьорът най-накрая бил откровен с нея и признал, че е влюбен в Анджелина Джоли. Твърдението идва от новата книга на продуцентът на филма „Мистър и мисис Смит“ (Mr. and Mrs. Smith), съобщи Contactmusic. Анистън подозирала от известно време, че между тогавашния й съпруг и партньорката му във филма е припламнала любовна искрица, но първоначално Пит отричал романтичната си връзка с Джоли.

Продуцентът на филма „Мистър и мисис Смит“ Арнън Милчън разбулва фактите в новата си книга „Поверително: Животът на таен агент, превърнал се в холивудски магнат“. „Отначало Джен не вярваше, че Брад има връзка с Анджелина. Тя започна да разпитва хората от снимачния екип, но те мълчаха, защото бяха лоялни към Пит. Тогава Джен направо го попита, но Брад отрече“, разказва Милчън. Анистън и Пит заминали в самия край на 2004 г. на предварително планирано пътешествие на Карибите с приятелската двойка Кортни Кокс и съпругът й Дейвид Аркет, за да посрещнат Нова година. Там обаче напрежението достигнало до апогея си и Брад признал на жена си, че е влюбен в Анджелина Джоли.

Милчън разкрива, че след признанието на актьора Дженифър Анистън го е изгонила от дома им. Пит събрал личните си вещи и се настанил временно в къщата на продуцента. Актьорът останал при него до приключването на снимките за филма „Мистър и мисис Смит“. Брад Пит се раздели с Дженифър Анистън, за която бе женен от 2000 г., през януари 2005 г. Няколко месеца по-късно двамата с Анджелина Джоли публично оповестиха връзката си. Двойката и до ден днешен е заедно и отглежда шестте си деца – три осиновени и три биологични.

btv.bg/