Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Защо дебелеем

В началото Бог сътвори небето и земята. Земята бе покрита с броколи, карфиол и спанак, и плодове най-различни: червени, жълти, оранжеви и всякакви, и животът на Адам и Ева бе здрав и дълъг.И сътвори Сатаната сладоледа и кашкавала.И попита Сатаната Адам: „Искаш ли да си хапнеш?”И Адам му отговори: „Да!”И добави Ева: „И аз искам! Два сладоледа!”

И наддадоха Адам и Ева всеки по 3 килограма.И сътвори Бог киселото мляко, за да съхрани Ева фигурата си такава, каквато я харесва Адам.И сътвори Сатаната бялото брашно, маята и захарта, и ги смеси.И Ева мина от размер 42 на 50.И каза Бог: „ Яж с апетит тази зелена салата от моята райска градина!”И каза Сатаната: „ И добави дресинг с майонеза и синьо сирене, хапвай чеснови питки и пий Coca-Cola.”

И след вечерята Адам и Ева отпуснаха коланите.И каза Бог: „Давам ви свежи зеленчуци за здраво сърце и зехтин студено пресован.”И сложи Сатаната на масата печено прасе и панирано пиле.И подскочи холестерола на Адам и Ева до небесата.И сътвори Бог картофи, запечени без масло, с повишено съдържание на калий и други полезни ингредиенти.И обели Сатаната картофи, наряза ги на тънки резенчета, изпържи ги в маслена баня, посоли ги щедро и ги нарече „чипс”.И качи още килограми Адам, а Ева получи целулит.И сътвори Бог маратонките и ги даде на децата си, за да стопят излишните килограми.

И даде Сатаната на Адам и Ева кабелна телевизия с дистанционно, за да не се напрягат като превключват програмите.И Адам и Ева се смееха и плачеха срещу светещият екран, и си обуха анцузи с ластик на корема.И даде Бог на Адам и Ева постното месо, диетичните продукти, и кълновете, за да не приемат много калории.

И сътвори Сатаната McDonald’s, и бургери Big Mac.И попита Сатаната Адам: „ Искаш ли и пържени картофи, и бира?”„Да ! – отговори Адам – Голяма порция! И няколко бири!”И получиха Адам и Ева инфаркт!И въздъхна Бог, и създаде байпаса.

koketna.com