Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Защо свободните жени си падат по женени мъже?

Ако трябва да избират между свободен и привлекателен мъж и женен мъж, някои жени ще изберат вторите. Докато те имат свои собствени причини за това, други се чудят защо.Жените, които се притесняват, че приятелките им без гаджета са хвърлили око на съпрузите им, може и да са прави.Важен елемент в женската оценка за мъжката привлекателност е и мнението на други, близки хора, показват няколко проучвания. Именно заради това, оженените мъже са по-привлекателни за някои жени, тъй като за поне една жена, той е най-съвършеният.

Въпреки че не се знае точно защо това е така, се предполага, че по-привлекателни са мъжете, които вече са в брак. В неотдавнашно проучване, в което освен „сингъл“ жените, участвали и омъжени показа, че ситуацията е доста абсурдна. Конкретно, на самите жени им допадат омъжени мъже, а на омъжените тези, които са сингъл.

Експертите се опитват да обяснят тези резултати със следните моменти.

1. Предизвикателство – съответно за жените е истинско предизвикателство да спечелят вече зает мъж, който за тях би оставил жена си и децата.

2. Женените мъже са по мъжествени – Фактът, че една жена вече е в семейни води с мъж, говори много за такива мъже. Не се страхуват от брак, имат свои качества щом са избрани и свободните жени просто се интересуват за какви качества става дума.

3. В сравнение с свободните, женените мъже са по интимни – Това, че са женени за някоя жена е достатъчен показател, че мъжът е способен на любов, внимание, интимност

4. Вече са в брак, а тя не иска брак – Тази причина е много проста – Жената се привлича от женени мъже, тъй като тя не иска брак и задължения. За някои жени това означава, че ще има мъж за секс, но не трябва да се грижат един за друг и че с него ще трябва да бъдат цял живот.

Koketna.com