Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Сваляч №1 в Европа изнася лекция у нас

Професионалният сваляч Саша ПУА (PUA от Pick Up Artist – сваляч) в движение включи София в световното си турне, тъй като във фейсбук му се обадили доста българи. На 15 септември той ще изнесе урок по свалки.“Моят метод е забавление. Кариерата на Саша ПУА(от PUA – Pick Up Artist) като професионален сваляч започва през 1998г., като дясна ръка и пръв приятел на най-големия революционер в изкуството на съблазняването – Мистери. Макар и да се учи от най-добрия, истинската страст на Саша по онова време е комедийното актьорство. Скоро тя взима връх и стига до там, че неговите индивидуални представления като комедиант се простират на 4 континента.
През 2006г. случайна среща с двама кандидат-свалячи в градския автобус(единият, от които след време става световноизвестен „Казанова” под псевдонима Кейджън/Cajun/), се оказва повратната точка в живота му.От този момент нататък Саша започва да „ловува” по лондонските улици по 14 часа на ден, запознавайки се с хиляди жени. Обсебен от това да съблазнява красиви жени във всякакви ситуации, Саша развива свой собствен стил.

„Ако трябва да опиша метода си с една дума, това би било ЗАБАВЛЕНИЕ. Моят стил е забавно-директен. Аз бих казал на една жена, че я искам, но в същото време ще я накарам да се засмее.” казва Саша. Присъщо за комедиант, неговият стил е базиран на това да се забавляваш независимо от резултата.„Стигнах до извода, че проблемът на повечето мъже е, че приемат цялата тази работа със прелъстяването на мацки прекалено сериозно. Прекалено са обсебени от това да направят „правилното нещо” и пропускат основната цел – ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ!” – продължава покровителят на стотици женски сърца.

24chasa.bg

barometar.net