Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Марадона не е гледал Аржентина, откакто бе уволнен

Легендата на аржентинския и световен футбол Диего Марадона направи шокиращо признание, че не е гледал нито един мач на „гаучосите“, откакто бе отстранен от поста селекционер на тима след Мондиал 2010.Дон Диего и Аржентина достигнаха 1/4-финалите на последното Световно първенство в ЮАР, но там двукратните световни шампиони бяха премазани от силния тим на Германия. Това струваше и главата на Марадона, който бе заменен от вече уволнения Серхио Батиста.

Наскоро Марадона поднови треньорската си кариера, подписвайки контракт с клуба от Дубай Ал-Уасл. Дон Диего обаче призна, че напускането на Аржентина е оставило дълбоки психологически белези у него.“Откакто напуснах, не съм гледал нито един мач на Аржентина“, призна Марадона. „Не мисля и че ще го направя в бъдеще. Това просто ме наранява“.

„Никой не ми дължи нищо. Поставих живота си на границата заради играчите, като те сториха същото за мен. Не успяхме обаче да дадем на Аржентина това, което тя искаше – световната титла. Но мисля, че не дължим нищо на никого, като можем да се погледнем с гордост в огледалото“, добави Дон Диего.

Inews.bg