Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Студио 5 започва новият театрален сезон с най-успешните си постановки

Студио 5 утвърждава името си на културно средище в София, започвайки театралния сезон с постановки, спечелили вече сърцата на публиката ни.На 14 септември от 19 часа Студио 5 слага началото с постановката „Здравей, Обичам те” с участието на неотразимите Бойка Велкова и Стефан Спасов. Следва „Разбираш ли ме правилно” – 15.09 от 19 часа, моноспектакълът с епичния Георги Мамалев, който безпогрешно ни разсмива и разплаква до сълзи всеки път. За финал, отново ни гостуват младите таланти в stand-up комедията Големите, в компанията на Катето Евро на 17.09 от 19 часа.  Стремежът на клуба е да предлага интересни и разнообразни театрални проекти, които да провокират реакция в зрителите и да обогатяват духовния им живот.

Здравей, Обичам те

Септемврийският сезон в Студио 5 отваря врати на музата на театъра на 14.09. от 19 часа с постановката „Здравей, Обичам те”. Бойка Велкова и Стефан Спасов отново ще ни потопят в романтичната история на Джени Малоун и Джордж Шнайдер, която е по текстове от съвременна американска драматургия – Уди Алън, Дейвид Мамет, Нийл Саймън и още…

Любовта е единственият безпогрешен афродизиак. Нищо не може да възпре страстта, пламнала между двама души, които се обичат. Тогава ежедневните болежки, незарастналите рани, стихията на годините, физическата неумелост или несгодният момент губят своето значение: мъжът и жената намират начин да се любят, защото такава е съдбата им. Но любовта, подобно на късмета, идва неканена, предизвиква объркване, а при опит да бъде задържана, се разсейва като мъгла. Следователно тя е привилегия на малцина избраници и е недостижима за онези, които не са ставали жертва на стрелата й.

Очакваме ви на 14.09. от 19 часа в уютната обстановка на Студио 5 . Вход: 12 лв. Билети на касата на НДК, www.ticketstream.bg, www.eventim.bg, както и на касата в Студио 5 преди началото на постановката.

Разбираш ли ме правилно?

Любимият ни български комик Георги Мамалев се завръща на сцената  на Студио 5 на 15.09. с моноспетакъла си „Разбираш ли ме правилно?” на 15 септември. Постановката се състои от осем монолога от живота на осем различни герои, поставяйки пред зрителите въпроси за живота и ежедневието им с много хумор и ирония. Театърът не само цели да разсмива до сълзи, той помага и да се замислим. И именно в това се крие чарът на „Разбираш ли ме правилно?” и посланието на моноспектакъла.

Режисьор е незабравимият Андрей Баташов, музикалното оформление е дело на композитора Асен Драгнев, а сценарият е на Весел Цанков и на Георги Мамалев.Заповядайте на 15.09. в Студио 5 за поредната доза вдъхновение и радост от Георги Мамалев. Начало – 19 часа, вход – 10 лв. Билети на касата на НДК, www.ticketstream.bg, www.eventim.bg, както и на касата в Студио 5 преди началото на постановката.

barometar.net