Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Азис към руснаците: Аз съм институция

От няколко дни в родните сайтове за видеообмен най-вървежният клип е от популярното руско шоу Comedy Club, в което водещите емнаха родния Крал на фолка Азис.Братушките направиха разбор на клипа му „Мразиш“, в който Василка ближе сладолед и хапва ягоди в легло с още двама мускуляги.

За клипа разказа Руслан Белый от Воронеж. Той обясни, че 8-годишният му племенник случайно се натъкнал на шокиращото видео в интернет и помолил чичо си да му защо чичото във видеото се държи като леля.“Каквото и да си говорим, предаването е с комедийна насоченост и няма как в него да се говори сериозно за някой. Ако ще и за Владимир Путин. Въобще не съм засегнат. Даже съм поласкан“, убеди екипа на HotArena.net Азис.

„Отново доказах, че не друг, а Азис е най- обсъжданият българин в света. Многомилионната аудитория на Русия е мечта за всеки артист. А аз съм фактор не само в България. Оказа се, че и в Русия. Песента ми „Мразиш“ беше изгледана няколко милиона пъти за няколко часа. Вижте сами в интернет, не съм голословен“, добави фолкидолът.

„Огромна звезда съм и няма как да бъда гален само с перо. Но кой друг българин са показвали в национален руски ефир? На кой друг изпълнител са правили рецензия на видеото му? На никой! Тогава?“, отвръща на критиците си Азис.“Всичко това означава само едно. Че Азис е институция, не само в България. А в света. И ако си мислите, че ще спра дотук, дълбоко се лъжете. Това е само началото. Очаквайте и в Америка, и в Бразилия, и в Африка, да показват мои неща. Светът ще говори за мен!“, зарече се Кралят на фолка.

hotarena.bg