Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

С 300% е нараснало търсенето на виртуални офиси

300% нарастване на търсенето на услуги за виртуален офис през периода от юли 2010 до юли 2011 г., са отчели от „Регус“ – най-големият световен доставчик на гъвкаво работно пространство. От компанията смятат, че нарастващото търсене на виртуални офиси се дължи на малките компании и на фирмите, работещи от дома,  ориентирани към ценово ефективни и нискорискови решения за работно пространство, с които продуктивността може да се повиши значително.

„Използвайки виртуален офис от „Регус“, аз разполагам с престижен бизнес адрес в градския център, като си спестявам неудобствата от установяването на офис. Мога да работя в движение там, където трябва да бъда, или да си взема почивен ден, след като съм сигурна, че има кой да отговаря на телефона и да приема пощенските пратки вместо мен“, Радина Велчева, председател на управителния съвет на Фондация “Искам бебе”.

„Въпреки че икономиката в България се възстановява, малките компании са напълно наясно с необходимостта да контролират разходите си. Виртуалните офиси предоставят на фирмите, работещи от дома, стартиращите бизнеси и фирмите, навлизащи набългарския пазар, предимствата на сервизираните офиси – като например професионален бизнес адрес и професионален екип на рецепция за отговор на телефонни обаждания – без разходите, рисковете и времето за управление на комуникациите“, добавя Гари Гъртлър, говорител на „Регус“ за България.

„Регус“ предлага разнообразни услуги за виртуален офис, включително бизнес адрес, който да се използва на хартиените бланки на компанията, персонализиран местен телефонен номер, екип на рецепция за отговор на телефонни обаждания, получаване и обработка на пощенски пратки, както и достъп до индивидуални офиси и заседателни зали. Всички тези услуги позволяват на бизнеса да изгражда престижен имидж пред клиентите и бизнес партньорите си, спестявайки разходите за наемане на професионални работни места или собствен административен персонал. Някои използват своя виртуален офис за постоянно; други – като временно решение преди установяването на физическо присъствие – често на същия бизнес адрес.

manager.bg