Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Тенденции в есенния грим

Лятото е към края си и е време да започнем да мислим за есента. И това се отнася не само за по-ниските температури и променящите цвета си листа – става въпрос и за грима и какво можем да намерим по магазините за новия сезон. Тук сме събрали основните тенденции в есенния грим, които нямаме търпение да пробваме.

Устни в цвят на вино

От розовите нюанси и леките гланцове е време да преминем към по-тъмните цветове за есента. Червилата във винени цветове са особено модерни този сезон, затова имаме свободата да избираме между прекрасните наситени нюанси на мерлото, бургунди или шира. Преходът от меките прасковени и малинови цветове към по-богатите и плътни нюанси е един от най-лесните начини да преминем от лятото към есента.

Златни клепачи

Златните клепачи са особено популярна тенденция в есенния грим. Меките бляскави златни оттенъци или дори по-месинговите нюанси върху клепачите освежават лицето и отварят очите за един свеж, вдъхновен от есента вид. Лесно е да приспособим тази тенденция към стила си – просто трябва да изберем нивото на бляскавост, с което се чувстваме комфортно, и да започнем да експериментираме, докато получим перфектният златен отблясък върху очите си.

Опушени очи

Въпреки че опушените очи никога не излизат от мода, има пикове и спадове в тази винаги актуална тенденция. Но през тази есен опушените очи се завръщат на върха на модата. От пепеливите очи с цвят почти на въглен до по-тъмно оранжевите нюанси, опушеният грим е хита този сезон.

Металически тонове

Нищо не подчертава опушените очи по-добре от преливащите се сребърни, бронзови и тъмни металически нюанси. Тази есен можем свободно да наслагваме слоеве различни металически тонове по клепачите си. Това придава елегантност и изтънченост върху повечето цветове кожа, а е толкова лесно да се гримираме по този начин.

tia.bg