Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Костов: Николай Недков е единственият, който може да спечели балотаж

Никога кампания не е започвала с такива скандали, както и със смъртни  случаи, каза пред журналисти Иван Костов, визирайки случващото се в Катуница.  Той  беше в морската столица, за да подкрепи кандидатурата на Николай Недков за кмет на Варна. На въпроси на журналисти какво може да се направи  оттук нататък Иван Костов заяви, че най- адекватното  ще е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов да подаде оставка. Той сподели мнението си, че полицията е безучастна, не си върши работата и дава възможност да се развиват  прояви на насилие, които са недопустими по време на предизборна кампания. Спред Костов причините за случилото се в Катуница е, че ромската  фамилия е получавала подкрепа  и  в продължение на 10 години е оставена без контрол.

На въпрос какво е личното му  послание  към варненци той  заяви, че има смисъл само един човек да смени настоящия кмет Кирил Йорданов и това е Николай Недков. По думите му Борислав Гуцанов, Веселин Марешки и  Кирил Йорданов са лицата на порочното управление на Варна.  Според Костов  единстевно Николай Недков може да спечели балотаж. Ако варненци искат смяна и излизане от този модел на управление, то нашият кандидат е единствената алтернатива, допълни още той.

Предизборната кампания на Синята коалиция продължи с концерт на входа на Морската градина, където гражданите и гостите на града чуха една от емблематичните български групи Сигнал. Концертът, в подкрепа на Синята коалиция води нашумелият варненски актьор Симеон Лютаков.

barometar.net

Деница Герчева