Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

За първи път Johnnie Walker избира българин за посланик на своя кампания

Посланик на проектa Keep Walking за България е режисьорът Явор Гърдев.Johnnie Walker дава старт на проекта Keep Walking, с който предизвиква българите да покажат подкрепата си за три иновативни идеи, всяка от които по различен начин показва как с действията си можем да допринесем за по-доброто бъдеще. Напълно в духа на Johnnie Walker, кампанията надгражда схващането за силата на прогресивните идеи по примера на трите поколения от фамилията Walker, които с хъс и иновативно мислене успяват да превърнат малкия семеен бизнес, основан през 1820 г. в №1 блендирано скоч уиски в света.

Направено през лятото проучване у нас показва, че за 62% от българите натрупаният опит, който придобиват при реализацията на даден проект, e по-важен от постигнатите резултати. Едновременно с това 88% от нашите сънародници вярват, че, обединявайки усилията си, можем да постигнем повече. Стъпвайки на тези две твърдения, които очертават промяната в съвременното схващане за успеха, проектът Keep Walking ще провокира българите да изберат една от трите инициативи, която ще бъде реализирана у нас през пролетта на 2012 година.Заради смелите си и иновативни идеи в своята работа, за които получи признание както в България, така и в чужбина, посланик на проекта Keep Walking ще бъде режисьорът Явор Гърдев. Той е първият българин, който Johnnie Walker използва в своя кампания, за да мотивира с примера си хората да участват.

Проектът Keep Walking ще придаде нов смисъл на ежедневното крачене, превръщайки го в израз на персоналния принос за осъществяването на новаторските инициативи. Затова той предизвиква хората да крачат и да даряват крачките си за новаторската идея, която искат да бъде реализирана в България. Начините са два – чрез специално разработените безплатни приложения за iPhone и Фейсбук, които могат да бъдат намерени на keepwalkingproject.com. iPhone отмерва и събира крачки за всяка физическа стъпка, която е направена, чрез използване на вградения в него акселерометър, докато виртуалните крачки във Фейсбук се отмерват чрез серия от забавни задачи.

fame.bg