Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Въргала: Не съжалявам, че ипотекирах имуществото си

Влади Въргала пуска по кината игралния си филм „Операция Шменти-капели“, на който е сценарист, режисьор и продуцент.В лентата зрителите ще видят Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Джони Пенков и други известни имена. За реализацията му Влади Въргала заложил в банката не само жилището си, но и всякакъв свой недвижим имот. Премиерата на филма ще е утре в новата спортна зала Арена-Армеец, която ще е преустроена като кино-зала и ще побере 7 000 човека. На 7.10.2011 филмът тръгва по кината.

„Не е проблем, че ипотекираш апартамента си, за да снимаш филм, проблемът е, дали може, след като хората влязат в киносалоните и го гледат, да си го откупиш“ – каза Влади Въргала в интервю за сутрешният блок на бТВ. На въпроса защо не е взел субсидия той отговори: „Не може всички да вземем субсидии от държавата. За субсидии се явяват 10-тима творци и всеки твърди, че неговия филм е най-добър.“

„Този филм е направен с приятели. Години наред ние се делим на българи и роми, на левскари и цесекари… Сега темата е много актуална – ако пребиеш 20 роми, животът ти няма да се оправи, но помогни на един – и той в един момент ще ти помогне“ – каза Влади.“В днешната действителност аз започнах да живея като щастлив човек. И това стана, когато следвах себе си, без да минавам през другите“ – сподели Въргала.

dir.bg