Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

НАП Варна избира служител на годината

През  месец октомври за осми пореден път НАП ще определи най-добрите си служители за 2011 година в конкурса „Служител на годината”. Конкурсът се провежда, за да бъдат оценени служителите, които от началото на настоящата година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание. Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в „Служител на годината 2011” от НАП Варна, са: „Служител функция „Обслужване”, „Служител функция „Контрол”, „Служител функция „Обжалване”, „Служител функция „Събиране” и „Принос в развитието на общата администрация”.

През изминалата 2010 година главният инспектор по приходите Ваня Димитрова – служител в СДО при НАП Варна бе избрана за „Служител на годината – 2010”. Тя спечели приза в съревнование с изявени служители от функция „Контрол” от териториалните дирекции в цялата страна. В хода на ревизионните производства на некоректни клиенти на НАП през изминалата година Ваня Димитрова е установила допълнителни задължения към бюджета за близо 17 милиона лева.

Признание за професионализъм и иновативност в работата в конкурса през 2010 година получи още един служител на ТД на НАП Варна – Кремена Вълова, главен счетоводител от офиса в Разград, която спечели титлата за най-добър служител на НАП в категорията „Принос в развитието на общата администрация”.На професионалния празник на приходната агенция 16 ноември – Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов ще обяви най-добрите служители на агенцията.

barometar.net