Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Заличиха Емануела от Facebook

Преди няколко дни, съвсем изневиделица, страницата на Емануела във Facebook спря да съществува. Първоначално звездата на „Ара мюзик“ си помислила, че има някакъв технически проблем. Но, за съжаление, не се оказало така. Неколкократните й опити да влезе в профила си със своето потребителско име и парола били неуспешни.

Той е недостъпен и за всички нейни фенове и приятели.Запознати коментират, че страницата на певицата е изтрита от самите администратори на социалната мрежа. Това обаче не е тяхна лична хрумка, а следствие от постъпили сигнали, че тя не е нейна, а фалшива, което всъщност не отговаря на истината.Изпълнителката на „От моята уста“ прекарваше голяма част от свободното си време във Facebook. Всички нейни „постове“ там бяха широко коментирани и винаги се заформяха интересни дискусии. Сега притежателката на едни от най-красивите очи в попфолка е принудена да си направи нов профил.

Когато е готов, обещава да съобщи на почитателите си. „Не е фатално, но е неприятно. И за мен, както за много други хора, „Face“-a се превърна в начин на живот. Създаваш нещо, поддържаш го… и изведнъж: край. Кофти!“, коментира тя.Емануела не е единствената популярна личност с такъв проблем. В последно време от същото се оплакаха Крум, Венета Райкова, Миролюба Бенатова…

lifestyle.bg