Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

barometar.net представя първите десет кандидати за общински съветници от партия ГЕРБ

№1 Николай Апостолов

Роден на 03.12.1964 г. Завършил е ВМВУ „Васил Левски” със специалност ”Инженер по експлоатация на автомобилна техника”. Женен с две деца – син и дъщеря.Николай Апостолов е сред учредителите на ПП ГЕРБ, районен ръководител на ГЕРБ – „Младост”. Общински съветник  в ОбС – Варна, мандат 2007-2011 г. и към настоящия момент е председател на Общинския съвет. Личната му кауза е Варна да има модерен европейски градски транспорт и инфраструктура.

№2 Иван Порних

Роден е на 18 ноември 1976 г. Завършил e Международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство. Притежава степен Master of Business Administration (MBA) към Франкофонския институт за администрация и управление, както и към Университета в Нант, Франция. Натрупал e солиден професионален опит в областта на туризма и хотелиерството. Повече от 10 години e Генерален мениджър на комплекс Гранд хотел Варна. На последната церемония на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Иван Портних бе отличен с най-престижното индивидуално отличие „Хотелски мениджър на 2010”. Владее английски, френски и руски език. Семеен, с едно дете.

№3  Николай Пашов

На 35 години. Притежава магистърска степен по „Икономика и управление на строителството„ и „Пътно строителство”. Общински съветник от ГЕРБ в ОбС – Варна, мандат 2007-2011 г.Владее писмено и говоримо английски и руски език. Има опит в управлението на различни проекти.  Семеен с едно дете.

№4. Николай Георгиев

На 29 г. Завършил е Тракийския университет в гр. Стара Загора, специалност ветеринарна медицина. Занимава се  с частен бизнес в областта на земеделието и животновъдството. Семеен е, с едно дете.

№5 Иван Луков

Инженер по пътно строителство с придобита квалификация инженер по транспортно строителство. Специализирал е във Висшата школа по мениджмънт при Икономическия университет – Варна с квалификация „Магистър по управление” От 1993 г. до настоящия момент се занимава с частен бизнес. Семеен с две деца. Учредител и ръководител е на ПП ГЕРБ в  район „Аспарухово”.

№6 Даниела Димова

Завършила е Държавната музикална академия, семейна е с едно дете. След спечелен конкурс през 2009 г. става директор на Варненската опера, а от 2010 г. е директор на Театрално – музикалния продуцентски център -Варна. Възстановява след 20-годишно прекъсване летните оперни представления – „Опера в Летния театър“. Носител е на много национални и международни престижни награди за високи художествено – творчески постижения, сред които Награда Варна-2007 г.; Кристална лира-2007 г.; Златно перо-2011г. В последните години усилено работи за кандидатурата на Варна за европейска столица на културата през 2019.

№7 Валентина Софрониева

Юристката е родена в София, завършила е специалност „Право“  във ВСУ „Черноризец Храбър“. В същия университет е преподавала Обща теория на правото. Работила е в Община Варна като главен юристконсулт и директор на  правна дирекция. След това е адвокат – довереник на Общински съвет Варна. Г-жа Софрониева е член на  Варненската адвокатска колегия.Омъжена, с три деца.

№8 Юлияна Боева

Юлияна Боева е завършила  Икономическия университет със специалност икономика и организация на търговията.  Магистър е по право. Действащ адвокат. Семейна с три деца.

№9. Станислав Иванов

Станислав Иванов е роден във Варна, завършва Техническия университет със специалност индустриален мениджмънт, профил корабостроене. В момента се занимава с управление на инвестиционни проекти в областта на недвижимата собственост.

№10 Павел Христов

Павел Христов е на 28 години, роден в гр. Варна. Висшист по образование и ползва свободно английски, немски и руски език. През последните години работи като консултант в сферата на управлението на IT услугите за водещи международни компании. Общински съветник в периода 2009 – 2011 г.