Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Тайната връзка на Юксел и Евгени Минчев

Юксел Кадриев е едно от най-популярните лица на Би Ти Ви. Малцина обаче знаят как си е пробил път до телевизионния екран. Оказва се, че скромният младеж от Оряхово е ударил джакпота със срещата си с паркетния лъв Евгени Минчев. Именно покрай връзката си с него той успява да пробие в медиите.Запознава ги пиарката на „Ролман” за България Веси Коева, която по онова време работела като медицинска сестра в Майчин дом в Александровска болница. Кадриев живеел под наем в апартамент на швейцарския консул, който пък бил близък приятел на Веси. Скоро след първата среща на Юксел с Евгени бъдещата звезда на Би Ти Ви се изнася да живее при светския хроникьор.

„Всички мислеха, че той е мой бодигард или шофьор, но Юксел не може да кара автомобил. Той беше нещо друго. Мисля, че не е необходимо да уточнявам. По онова време Юки беше изключително симпатичен, с много чувство за хумор и всеотдаен. Днес се прави, че не ме познава и че между нас не е имало нищо”, потапя се в спомени за миналото им Евгени. Пред приятели уточнява, че в отношенията си с мъжете той никога не е бил в ролята на жената, каквото и да означава това.

Юксел бил предан негов приятел и изпълнявал ролята на личен телохранител на своя покровител. Вкарал го в шумния светски живот на столицата и го сприятелил с куп известни персони, които дотогава Юксел бил виждал само на телевизионния екран.

Докато Евгени и Юксел живеели под един покрив, в общия им дом често гостувала световноизвестната примабалерина Красимира Колдамова. На срещите понякога водела и съпруга си. „Обичахме да си пеем заедно и да се забавляваме. Любимата ни песен с Юксел беше “Снощи съм минал, кузум Еленке”. Той имаше много добри гласови данни”, пояснява Евгени. Когато пътищата им се разделили, Кадриев се променил и получил амнезия за двойствения си начин на живот.

„Честно казано се чудя защо Юксел иска да скрие този етап от живота си, след като е живял толкова време с мен. Може би заради семейството си, но и други хора имат семейства, а не се отнасят по този начин. По времето, когато бях с Юки, той поддържаше връзката и с бъдещата си съпруга – оперната певица Бонка Георгиева. Тя не е популярна у нас, но има успешни турнета в Испания, Франция, Германия и Австрия”, недоумява днес Евгени.

Юксел и Минчев се разделили без излишни мелодрами. Преди няколко години светският лъв за първи път проговорил за отношенията си с известния водещ. От Би Ти Ви му звъннали и го предупредили, че ако продължава да говори за миналото си с Юксел, ще пуснат в ефира си неизлъчвано предаване, което го дискредитирало. Според запознати в телевизията имали и запис на пияния Евгени, който пикаел във фикус. „Много важно – това са елементарни постановки, няма от какво да се срамувам. И Иван Славков цял живот пикаеше в мивката. Но тогава реших да не задълбавам”, признава Минчев.

Докато пишел мемоарите си „Живот на педал”, Евгени бил сплашен да не споменава и ред за Юксел. В противен случай щял да си има неприятности. Минчев замълчал, но не за дълго. “Всеки ден” научи, че вече бил заснет изключително скандален епизод на предаването “Горещо”, в който Евгени разказвал пикантни подробности от съвместния си живот с Юксел. Венета обаче все още не мислела да го излъчва.

След като зарязал своя благодетел, Кадриев се хванал на работа в частната детективска фирма на Димитър Куцаров – един от кандидатите за президент на предстоящите избори. Именно Куцаров станал причина за първата среща на Юксел с бъдещата му съпруга Бонка. Двете фамилии редовно си гостували и така случайно Бонка се срещнала с Юксел. Двамата заживели под един покрив през февруари 1996 година. Майката на Бонка – Емилия, научила именно от семейния им приятел Куцаров, че преди това Юксел е живял с Евгени Минчев.

„Аз съм по-демократична натура. Попитах го вярно ли е това, а той си призна. Обясни ми, че е живял при Евгени, тъй като бил негов бодигард. Разбира се, аз се замислих как един охранител може да живее в апартамента на работодателя си, но случват се и такива неща. После като всеки нормален човек се усъмних”, сподели бившата съпруга на новинаря.Малко след като заживели заедно, Бонка и Юксел се изпокарали зловещо. Причината – Кадриев обещал да стане висшист, но не се явил на кандидатстудентските изпити и излъгал, че е изкарал двойка. Бонка потърсила името му в списъците, изнесени в университета, и истината лъснала. Последвал скандал и Юксел се върнал отново при Евгени.

„Бяхме разделени около месец и през това време двамата отново бяха заедно”, разказва Бонка. После Кадриев отново се върнал при красивата си приятелка и се оженили. Под нейния натиск се записал да следва публична реч в НАТФИЗ.Още когато бил студент в първи курс, Юксел дебютирал като водещ на телевизионна игра в „7 дни”. После го поканили да води сутрешния блок. За кратко Юксел се изявявал и във фалиралата вече телевизия ДЕН. Работата в кабеларка обаче не го задоволявала. Кадриев не спирал да повтаря, че детската му мечта била да е водещ на новини и смятал, че работата в малка телевизия не отговаря на възможностите му.

Един ден преподавателка на Кадриев в НАТФИЗ казала на Юксел, че в Нова телевизия са обявили конкурс за водещ. Той се явил и помел останалите кандидати. Тогавашният шеф на новините Иван Гарелов останал впечатлен от визията и гласовите данни на Кадриев. Допаднали му и репортерските възможности на амбициозния младеж. В колекцията му от интервюта фигурирали имена като Жан Клод Ван Дам, Карл Люис и Лоренцо Ламас.Жан Клод дори мотивирал Юксел да се занимава с бойни изкуства и той започнал да тренира карате. Въпреки стремглавата кариера, която направил Кадриев, Евгени продължавал да е скептичен към възхода му. „Както избяга от мен, от 7 дни, Ден и Нова телевизия, така ще си тръгне някой ден и от Би Ти Ви. Аз неслучайно го наричам Булката беглец. Това е диагноза”, обяснява светският олигарх.

Б.р.: „Всеки ден” от първия момент е готов да предостави думата и на Юксел Кадриев. Той категорично отказва да общува с „жълти вестници”.

vsekiden.com