Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Книга за мъдростта на Джобс излезе на българския пазар

Възгледите за живота на американския предприемач и изобретател Стив Джобс, събрани в книгата „iСтив. Словото на човека, прозрял в бъдещето“, вече може да бъдат намерени на българския книжен пазар, съобщиха от издателство „Локус“.Той е дал някои от най-запомнящите се цитати за естеството на бизнеса. Събрани са над 200 цитати, подбрани от повече от три десетилетния живот на Стив Джобс.

Той никога не е пропускал да говори това, което мисли, по време на публичните представяния на нови продукти и в интервюта за медиите.“Ние няма да бъдем първите, но ще бъдем най-добрите“, „Иновацията отличава лидера от последователя“, „Моята работа не е да бъда приятен и удобен на хората. Моята работа е да ги правя по-добри“, са само част от изказванията на Стив Джобс.

Наред с всички останали почести, той е избран за „Главен изпълнителен директор на десетилетието“ от списание „Fortune“, за „Най-добре представящият се в света главен изпълнителен директор“ от „Harvard Business Review“ и за „Личност на десетилетието“ от „Wall Street Journal“.

expert.bg