Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Вlackberry предлага безплатни приложения като обезщетение на клиентите си

Класически игри като Bejeweled и The Sims ще се предлага безплатно за собствениците на Blackberry, предава BBC.Игритe, плюс лични инструменти за продуктивност и комунални услуги са обезщетение за трите дни глобално затъмнение, които започнаха на 10 октомври.

Дефектен ключ в мобилните устройства остави милиони по целия свят без обмен на съобщения и достъп до сърфиране в интернет. Безплатни приложения ще останат достъпни в продължение на четири седмици, считано от 19 октомври. Игри като Texas Hold’em Poker и Bubble Bash 2, ще бъдат достъпни за потребителите безплатно, както и приложения като Photo Editor Ultimate и DriveSafe.ly Pro. Софтуерът е достъпен чрез онлайн магазина – Blackberry App World.

„Благодарни сме на нашите лоялни клиенти за тяхното търпение,“ казаха в изявление от компанията. „Ние сме предприели незабавни и агресивни стъпки, за да помогнем за предотвратяване нещо подобно да се случи отново“, гласи изявлението.Компанията беше изправена пред сериозни критики. Хиляди хора се обърнаха към Twitter и други социални мрежи, за да изразят своето лошо мнение заради предизвиканите проблеми от дефекта.

manager.bg