Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Нов колцентър в България търси 500 служители

Международната компания за предоставяне на услуга „връзка с клиенти“ – Customer Contact Channels (C3) отваря офис в София, където ще работят около 500 души. Информацията беше обявена официално от американската компания, като се посочва, че нейната работа ще започне веднага. За тази цел вече е започнал подбора на персонал, към който има изисквания да говори няколко езика.

Според официалното съобщение новият „call center“ на C3 в България вече има и първия си клиент и това е международна туристическа агенция, която има нужда от представителство у нас. Посочва се още, че обучението на персонала вече е започнало, а наемането на още хора ще продължи до края на декември.

От C3 изтъкват, че България представлява идеална стратегическа възможност за разширяване на бизнеса на така наречената услуга „виртуален офис“, както и стъпка към разширяването на бизнеса на C3 в Европа. Сред другите причини, които американската компания посочват за избора си точно на България е добре обученият персонал, който може да намери тук. Компанията ще обслужва клиенти на 17 езика от Франция, Испания и Германия до Турция, Русия и Полша. „Доброто владеене на чужди езици и добрата квалификация прави България атрактивна локация за много международни компании“, се посочва в съобщението. От C3 отбелязват, че през 2010 г. консултантската агенция AT Kearney класира България на първо място в Европа за аутсорсване на чуждестранните бизнеси.

livebiz.bg