Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Стефан Данаилов: Властта трябва да е сред хората

Властта трябва да е сред хората. Това заяви кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов на срещата си с гражданите на Велико Търново. Той пое ангажимент, че като вицепремиер няма да стои в кабинета си, а ще направи приемни по страната, така че да бъде възможно най- близо до хората. Кандидатът на БСП за вицепрезидент с болка сподели, че при посещенията си в общините вижда, че страхът и болката са заседнали в сърцата на хората. „Те търсят надежда на фона на голямо отчаяние”, добави Данаилов. Той изрази очакване, че на изборите ще има повишена активност и изненади, защото трябва да се сложи край на безкултурието в България и на заливащата ни простащина.

Във Велико Търново кандидатът на БСП за вицепрезидент беше посрещнат от над 500 привърженици на лявата идея и членове на партията. На среща в залата на общината той благодари на търновци за подкрепата, когато е бил министър на културата и сега като кандидат за вицепрезидент. Търновци припомниха, че по време на тройната коалиция е завършена реставрацията на символа на българщината – църквата „Свети Четиридесет мъченици” и е поставено началото на проект „Трапезица”, за който в продължение на три години са осигурявани по 1,5 милиона лева годишно, а сега едва 90 000лв. годишно.

Търновските избиратели поръчаха на своя кандидат за вицепрезидент от двойката Калфин-Данаилов да продължава да е гарант за духовността в България.Стефан Данаилов подкрепи кандидата на великотърновските социалисти за кмет – Николай Илчев. Професор Данаилов връчи партийните книжки на десет млади социалисти от старопрестолния град. Кандидатът на БСП за вицепрезидент посети и Горна Оряховица.

barometar.net