Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Путин наема Азис?

Управляващата в Русия партия “Единна Русия” е направила постъпки да вербува фолк певеца Азис за своята предизборна кампания. Това твърди в. “Всеки ден”, без да посочва източника на “сензационната си новина”.  Впоследствие става ясно, че всъщност авторът й е самият Азис. На 4 декември братушките ще гласуват за нов парламент, но четири месеца по-късно, през март предстоят и президентски избори, на които руският премиер ще се бори за мястото на протежето си Дмитрий Медведев.

Тези дни от телевизия в Сибир телефонирали на Азис, за да го интервюират за възгледите му относно политическата обстановка в страната. Отнякъде разбрали, че съм ангажиран от партията на Путин за предстоящата му кандидат – президентска кампания”, изкоментирал в нюзрума на наша телевизия ромският чалгаджия.Вестникът дори твърди, че за да огласи няколко предизборни концерта на Владимир Путин, скандалният изпълнител е поискал хонорар от 300 000 евро. “Ако не им изнася, съжалявам много. Това е хонорарът ми за Русия. Братушките полудяха по мен, много ясно, че няма да им пея за жълти стотинки”, твърдял Азис.

Новината на вестника изглежда странна, тъй като наскоро чалгаджията беше жестоко осмян в руско комедийно шоу. Азис беше направен за посмешище от предаването, а гостите на живо се превиваха от смях на фона на пеещия Азис, ближещ сладолед в компанията на мускулести мъже. Единственото занимание на фолк изпълнителя, който през последните години няма нито един хит, е да си прави пиар.

blitz.bg