Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Сър Алекс се скъса да хвали Бербо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън се скъса да хвали Димитър Бербатов след класическата победа с 3:0 над Алдършот, класирала тима му на 1/4-финалите в турнира „Карлинг Къп“. Митко вкара първия гол и асистира за втория, който бе дело на Майкъл Оуен. Шотландският спец се довери на двамата си опитни нападатели и снощи ги пусна титуляри срещу четвъртодивизионния тим. На пресконференцията след двубоя Сър Алекс обаче най-много хвали Бербо, за когото срещата бе под №100 като титуляр за Манчестър Юнайтед.
Сър Алекс сподели, че е много доволен от играта на българския нападател и ще има затруднения при определянето на стартовия състав за предстоящия двубой с Евертън от Висшата лига.

„Бербатов направи фантастичен мач и отбеляза прекрасен гол. Заедно с Майкъл Оуен са истински професионалисти и всеки път, когато им гласувам доверие, успяват да го оправдаят. Радвам се също за Антонио Валенсия и Том Клевърли, както и за Неманя Видич, който имаше нужда от пълни 90 минути“, коментира Фъргюсън.“Заради представянето на Бербатов и някои други, на които заложих срещу Алдършот, сега си създавам главоболия. Не знам на кои ще заложа срещу Евертън. Това е предимството да разполагаш с толкова голям състав от изключително класни футболисти“, добави Сър Алекс.

„В този двубой заложих на играчи, които по-рядко започват титуляри. Всички 11 момчета не бяха на терена срещу Манчестър Сити и това показва колко силен е съставът ни“, каза още Сър Алекс, който обясни, че при тази конкуренция е почти невъзможно да даде шанс на таланти като Пол Погба и Равел Морисън да трупат опит с първия състав.“Поздравявам домакините за сърцатата игра, която демонстриха срещу нас, бяха доста смели“, завърши наставникът на Манчестър Юнайтед.