Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Джъстин Бийбър и Селена Гомес осиновиха кученце

Джъстин Бийбър и приятелката му Селена Гомес осиновиха кученце по време на пътуването си до Канада през уикенда, съобщи Digital Spy.Двойката посетила приют за кучета в Уинипег и прекарала там близо час. Гомес, която вече е собственик на пет спасени кучета, си харесала 10-седмичното хъски Бейлър и двамата с Бийбър взели решение да го осиновят.

Според Hollywood Life кученцето не само е било осиновено, но и е отведено от новите си стопани.Служител в приюта изрази задоволството си от решението на младата двойка да предпочете да си вземе кученце от приют, а не от ветеринарен магазин.Наскоро изпълнителят на хита „Baby“ сподели, че вече мисли за женитба и деца. „Към 25-26 години мисля да съм започнал семейство или поне да работя сериозно по този въпрос. Искам да бъда млад татко, искам да съм направил каквото съм си запланувал – да съм успешен и да съм се снимал във филм, например. Но, стига нещата да се наредят, определено искам да съм се оженил на 25“, отсече категорично той.

Освен посещението до приюта за кучета, Джъстин и Селена са отишли и на частна кинопрожекция на филма „Истинска стомана“. Бийбър призна, че е влюбен в Гомес и ? благодари, че не се връзва на грубите му шеги.

inews.bg