Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Защо мъжете отиват при жени кучки?

Жените кучки – те са коментирани, хулени и в същото време всички им завиждат. Говорейки за жената кучка, си представяме красива жена, облечена в червено, със същия цвят червило, на високи токчета, със сексапилна походка. Когато я видят, мъжете губят дар слово и придобития по време на еволюцията интелект. Жените кучки са различни и понякога за нас е съвсем неразбираемо какво намират в тях мъжете. Все пак в живота на всеки мъж долита този тип жена.Но когато мъжът оставя добрата си жена и двете си деца заради някоя със съмнителна репутация, си струва да се анализират причините, поради които това се случва.

Мъжете се боят от отговорността

И може би не трябва да ги обвиняваме за това. Когато от малък чуваш: ти си длъжен само защото си мъж, рано или късно се появява съблазънта да пратиш всички по дяволите и да не си длъжен никому и за нищо. Егоизмът на жената кучка е притегателен с простотата си. И мъжът е привлечен не от нея, а от егоизма й, мечтаейки и той да може да се държи така.

Ето например един мъж, да го наречем Андрей, който имаше 6-годишен брак, един ден без всякакви обяснения  поиска развод. Двамата с жена му живееха добре, работеха, изплащаха апартамент и дори мислеха за дете. И изведнъж – развод: „Аз срещнах Нея!“ Всъщност Андрей искаше да избяга от задаващата се отговорност за дете.

С Нея беше много по-лесно: Тя живееше за себе си, правеше кариера и не мислеше за деца. Вечер гледаха филми и ядяха пица. Когато обаче след половин година Андрей намекна нещо за топла пилешка супа, Тя просто изнесе дрехите му пред вратата. Андрей г?рко се покая и обеща никога повече да не пита за топла супа. След още половин година Андрей сам си събра багажа, осъзнал цената на свободата. Защото егоизмът не е бунт, това е черта от характера, с която се раждаш, а не с която може да се живее. Именно тази черта отличава истинската жена кучка от нелицензираните й копия.

Ех, каква жена, искам и аз такава!

Втората причина, поради която мъжете си падат по жените кучки, е тази, че в даден период от живота си те не са могли да си позволят такава жена. Тези мъже обикновено са скромни и работливи и са се оженили рано. Лека-полека се издигат по служебната стълбица и изведнъж осъзнават: „Аз съм достоен за нещо повече!“ Обикновено точно в този фатален момент на осъзнаване се появява и Тя, а той е загубен, просто защото:

а) Кучките не са като другите. Те са особени, те са изключителни и мъжът е поласкан, че е завоювал точно такъв тип жена.

б) Кучките са умни жени, а щом до теб има умна жена, значи не си глупак.

в) Кучките обичат секса. Тяхната сексуалност е по-висока от тази на обикновените жени и те никога не отказват!

Последната причина, поради която добрите момичета губят мъжете си, е битът – предсказуемостта и това ,че всичко е ясно и предначертано. А на тях им се искат адреналин и приключения. Затова нека добрите момичета помнят, че навреме хвърлената чиния с пържени яйца в стената може да спаси отношения по-добре, отколкото ако е поднесена както винаги със зелен лист салата, съветва lady.mail.ru.

Защото да си кучка или не – не е въпрос на избор. Кучките се раждат. Може да се опитате да заимствате някои техни специфични черти, но това не значи, че ще успеете да се превъплътите в нея. Понякога доза от поведението на кучката е просто необходима за оцеляването на женския индивид в жестоките социално-културни условия.

dnes.bg