Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Героите от сериала „7 часа разлика” вече и в книга

Кой кой е в най-нашумелия български сериал могат да научат милионите  фенове от книгата „7 часа разлика”, която  сценаристите и процуцентите от „Глобал филмс” и btv представиха в клуб Маскара в софийската опера. Пред  звездите от сериала и многобройните им  почитатели Любен Дилов призна, че да разкриеш пикантерии от биографията и характера на всеки от героите,  без да посочваш прототипа  му  и как ще се развива сюжетът, си е направо висш пилотаж и затова книгата е скромна по обем. Представянето й из градовете на страната пред препълнени зали е убедило сценаристите и създателите на сериала, че зрителите оценяват високо  смелите послания, които звучат от екрана.

Хората пред телевизорите нямат търпение да научат имената на прототипите и бъдещата съдба на подкупната съдийка Таня Стоева, на мафиотския бос Милото, на разследващата журналистка Светлана Стефанакова, на собственика на „Избата”  Боян, на певицата Нина Роси и на останалите  герои. Продуцентът режисьор Магардич Халваджиян, сценаристите Милена Фучеджиева и Любен Дилов, актьорите Алекс Раева, Николай Сотиров, Линда Русева се събраха около празничната торта.

Милото /в ролята Калин Сърменов/, безспорен любимец на женската аудитория,  беше направо обсаден от фенки, които трескаво се снимаха със звездата. Други двама магнетични мъже – Николай Сотиров /адвокатът Пол Станков/ и Николай Станчев /бизнесменът Стефан Стефанаков/ също приковаха вниманието на дамите.

Евелина Борисова, в ролята на Светлана Стефанакова, се появи с малко закъснение, придружена от очарователната си дъщеря си Антоанета. Запознати твърдят, че  Евелина дължи закъснението си на специални разкрасителни процедури с  лазер Clear and Brilliant, на които се подлага преди специални поводи.

Актрисата призна, че заради натоварения си график, свързан с бизнеса й и снимките на сериала, не може да си позволи да излезе от строя с по-тежки процедури и дълго възстановяване и затова залага на това решение, което е станало хит сред заетите дами в последните месеци.

Отборът на младите пристигна на партито с известно закъснение, но в пълен състав. Тодор Дърлянов /влюбения Тео/, наречен вече от медиите българският Киану Рийвс, дойде направо от репетиции в компанията на изгряващата звезда Боряна Братоева /Мая Стоева/ и Тони Минасян /ревнивеца  Роки/.

Сценаристът Милена Фучеджиева обеща шокиращи завои в сюжета през втория сезон и неочаквано развитие на всеки от персонажите.

barometar.net