Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Най-красивата жена в света е венецуелка

Мис Венецуела Ивиън Саркос Калванаде е получи короната на Мис Свят, съобщи Ройтерс. Тя е 60-тата носителка на титлата, която беше определена на грандиозен финал в Лондон тази вечер.

Саркос е на 21 г., дипломиран специалист по човешки ресурси и работи в компания в областта на радиото и телевизията.Победата на дългокосата брюнетка с кехлибарени очи може да се смята за очаквана – тя бе фаворит на британските букмейкъри сред рекордните 122 участнички в конкурса.Втора е Мис Филипини, а трета – Мис Пуерто Рико. Във финалната седмица влязоха още Мис Англия, Мис Шотландия, Мис ЮАР и Мис Корея.

Мис България 2011 Ваня Пенева не попадна сред първите тридесет от общо 113 претендентки в конкурса за красавици.Тя обаче спечели симпатиите на 60,5 % от online гласувалите в надпреварата в интернет, организиран от сайта www.missology.com. Там българката изпревари втората в официалната класация – Мис Филипини.Любопитното е, че началото на конкурса започва именно от английския мегаполис през 1951 г.Следващото издание на Мис Свят ще се състои в град Ордос, който се намира в Китай, провинция Вътрешна Монголия.

dnes.bg