Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Прическите на 2012 – естествени и сияйни

Актуалните брюнетки през 2012:

За тях модерният цвят е кафевия, във всичките му нюанси – от кестен до шоколад и от светли до тъмни. Плътно нанесения черен цвят и синьо-черния, за съжаление на любителките на цветовете на нощното небе, не е сред най-актуалните. Дори моделът Венета Харизанова, чиято запазена марка е разкошната черна коса, стана подвластна на последните модни тенденции и освежи косите си в кестенявата гама с лек червеникав нюанс, който предава прекрасно сияние в косите осветени от слънцето или от светлините на прожекторите. Шоколадовият нюанс е хита на 2012 година. Модерна е цялата шоколадова палитра, с различна наситеност. Шоколадовото отива на всеки тип кожа и на всеки цвят очи.

Блондинките през 2012:

Блондинките са особенно актуални през 2012. Всички натурални нюанси на русата коса, най-вече пшенични и ленени, са сред акцентите тази година, а също и добавянето на  рижави или карамелени кичури, които създават подвижност и приятна смесица от отблясъци в косите.Модерната блондинка ще трябва да се откаже от агресивните и неестествени цветове, като светло пепелявия, ярко белия и жълтия, едни от най-емблематичните блондинки в България вече го направиха – Златка Райкова, Алисия, Андреа, вече са с актуалните за сезона прически.

Червенокоските:

Ако вие сте жена със силен характер и искате всички да видят това, то червеното е вашия цвят. Част от новите модни тенденции ще бъдат всички тонове на червеното – от огнено червено, до оранжево, но преди да изберете вашия зашеметяващ червен цвят се уверете, че той ще стои естествено на цвета на кожата ви. Също така трябва да имате предвид, че червените пигменти бързо ще се отмият, затова трябва да използвате специални продукти за предпазване на цвета.Естествено рижавите жени, с весели лунички по лицето, ще са много актуални през следващата година.

ПРИЧЕСКИТЕ

След като изберете естественият нюанс, който подхожда на тена на лицето ви, е време да си набележите няколко актуални прически. Създайте новата си визия по едни от най-горещите нови модни тенденции.

За кокетките с дълга коса:

Модерна е дългата здрава коса с или без бретон – в зависимост от предпочитанията и формата на лицето. Плитките също са актуални, особено тези, които хващат цялата коса от тила надолу, една много удобна, бърза и лесна прическа. Конската опашка също е сред предпочитаните от стилистите прически, при нея косата е прибрана, без обем, пътят е страничен или по средата. Тази опашка се прави много лесно, но не подхожда на жени с кръгло лице и не бива косата да изглежда мазна.В списъка с най-модерни прически за сезона са и кок–Балерина, Ретро стил – коса, коса с мокър ефект, усуканите опашки, а също и вплитане на аксесоари в косите.

За кокетките с къса коса:

Хитът за сезона при оформяне на късата коса е Боб прическата. Направете зашеметяващо впечатление на всички с една модерна боб прическа , която ще ви позволи да оформите косата си по безброй различни начини. Използвайте преса за коса за да загладите и оформите прическата си и лак с блясък за да полирате външния пласт. Боб прическите с дълбок бретон също са в списъка на модерните къси прически.

Друг вариант за почитателките на късите коси са прическите стил “Garconne” или в стил “Pixie”, вдъхновен от пънк модата и небрежният момчешки вид. Подходящи за права и къдрава коса, лесни за поддръжка.

koketna.com