Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Проклятието на Слави застига всички участници в конкурсите му

„Трифонов мачка истински талантливите хора като машина за месо” – така зрители коментират съдбата на всички участници в риалити шоутата на гологлавия шоумен. Рано или късно, те всички се озовават по един и същ начин – прецакани, пише и „България днес” в новия си брой. И наистина, ако направим кратък разбор на шоу форматите, продуцирани от Трифонов, ще видим, че „пито-платено” при Дългия не важи. Като проклятие Слави и празните му обещания се стоварват върху всеки от победилите му участници.

Светльо Христов

Азбучен пример е Светльо Христов, за когото HotArena.netневеднъж писа. Като победител в „Аз пея с Ку-ку бенд” Светлозар трябваше получи музикален албум и клипове, но вместо това се озова като уличен музикант в Щатите.

Сидония

Най-прясното продуцирано от Слави предаване „Lord of the Chefs” също е обладано от проклятието на Слави. Докато Сидония търка тенджерите в новия си ресторант в центъра на София, тя се чуди как ще му изплаща наема от догодина. Победителят във формата уж трябваше да получи собствен оборудван ресторант, а изведнъж се оказа, че заведението е под наем, който Сидония трябва да изплаща сама след края на тази година. „Не бих желала да коментирам”, споделя с тъга и разочарование победителката.

Люси Манолова

Победителката от „Стани поп фолк звезда” също остана с празни ръце и не получи така обещаваната награда. Люси трябваше да направи дуетно парче с балканска звезда, албум, клипове и дует със Слави. Остана си само с последното. Момичето още се чуди къде й е албумът и кога ще се срещне с въпросната „балканска звезда”.

„Танцувай с мен”

Участниците от „Танцувай с мен” също са станали жертва на празните оферти на Дългия, който им обещал да ги вземе на лятното си турне. Ама друг път. Уви, прокобата застигнала и тях. Единствено Моника Бабикер и Метин Енимехмедов получиха „благословията” на Слави.

Николай Станоев

Според условията той трябваше да стане част от екипа и шоуто, като изнася скечове заедно с Комиците. След няколко роли, които получи като подхвърлени трохи, Николай Станоев сам напусна шоуто.„Това е прокоба! И нас Слави, и над участниците му, и над предаванията му!”, зловещо коментират зрители по форумите.

Hotarena.net