Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Слави Трифонов е нежелан зет

Един от най-желаните ергени в държавата Слави Трифонов е нежелан зет. Родителите на приятелката му Мартина хич не харесвали шоумена от Учиндол.“Не щем Слави Трифонов да се омъжва за нашата Мартина! Не щем му милионите!“, опълчи се родата на балерината.

Семейството на Мартина е от Варна. „Не искам да се сродяваме с Трифонов, никога не сме го харесвали, дори и през 90-те години, когато имаше коса. Но не можем да разубедим Мартинчето“, тюхкали се Огнянови пред съседи в квартала, разкрива „България днес“.Във фамилията не харесвали Дългия, като го наричали емоционален фашист, който може да окове в златна клетка скъпата им Мартина.

Родителите й били убедени, че парите на Дългия са прокълнати и носят само нещастия. „Ако беше свестен досега да се задомил“, разправяли Огнянови.Цялата рода редовна палела свещи само и само да се отърве от Слави.Дори възрастна родственица на Мартина прибегнала до услугите на врачка в отчаян опит да спаси бъдещата булка от лапите на Дългуча, въпреки че той обсипвал с пари и балерината, и семейството й.

hotarena.net