Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Интервю

Цветанка: Направих аборт от Веско, той не прие децата ми

– Мнозина в България все още не могат да повярват, че сте се изнесли от дома на Веско Маринов?

– О, това е много стара история. Случи се преди 20-ина дни.

– Защо чак сега излиза наяве?

– Защото той така реши. Слушах интервюто му по телевизията миналата неделя, в което ме обвинява в предателство. Мислех си дали да не запазя мълчание. Но истината не може да се крие безкрай, по-добре най-накрая да я кажеш. Непременно обаче искам да заявя, че не съм видяла нищо лошо от Веско. Ние имахме страхотен семеен живот и прекрасни отношения.

– Има ли нещо вярно в слуховете за края на брака ви, свързан с изневяра?

– Пълна лъжа. Много глупости се изписаха. Винаги съм се чудела защо вестниците с такава злоба се отнасят към него и я под-клаждат с писанията си. Чудя се как не сте ме забучили и вие с някоя клюка. Защо ме пощадихте? Писаха се такива простотии – че ме е хванал на калъп с някакви турци – хора, които не познавам. Откакто съм женена за него, не съм стъпвала в Истанбул, освен само веднъж, и то бяхме заедно.

– Как, нали имахте бизнес с турчин, държахте златарски магазин в подлеза на „Плиска“?

– Много отдавна нямам никакъв бизнес с никакви турци, стоката ми винаги съм внасяла от Италия. Този магазин приключи преди две години. Когато се ожених за Веско, ме обраха и затворих. Но никога не съм имала общо с никакви турци. Просто някой си измисли тази история, вестниците я разпространиха, и толкоз. Решена съм да ги
съдя. Нищо вярно няма във всичките тези неща, просто е тъпо пред медиите да си хвърляме помия.

– Кой кого остави?

– Той ме напусна чрез писмо. Както сутринта се разделяме, след малко ме намират вкъщи при моите родители и ми дават писмо, в което той ме обвинява, че съм го предала.

– Родителите ви в София ли живеят, да не би вече да сте си били тръгнали от него?

– Не, не! Просто сутринта се разделихме с уговорката как ще се видим по обяд. Аз имам собствено жилище, отидох да ги видя. Останах потресена. Не може мъж на 50 години да се разделя с жена си чрез писмо. Не му отива да има такова държание. Когато имаш претенции или някакви въпроси към жена си, задай й ги.

– Давали ли сте му поводи за ревност?

– Не знам какви основания има! Докато съм била с него, никога не съм имала друга връзка. Не може да ме обявява за предател.

– Какво правите сега в Барселона?

– Тук съм при дъщеря си, която вчера празнува рожден ден. Имам бизнес с испанска фирма, в която работя, и трябваше да подпиша договори. Винаги съм била работеща жена и това, че съм била съпруга на някого, не ме прави привилегирована по никакъв начин. Никой не се е грижил за мен досега.

– Обвиниха ви, че чрез брака ви с Веско Маринов сте целели единствено да спечелите популярност.

– Тази популярност даже ме натовари и никога не съм я искала. Много се надявам с приключването на брака ни медиите да забравят за мен и да не съм популярна вече. Това е нещото, което най-много ми тежеше, докато живеех с него.

– Не ви ли тежеше, че това не е вашият живот – да ходите на концерти след него, да сте съпруга в сянка?

– Напротив, концертите ми доставяха голямо удоволствие. Но не съм ходила на много места, защото трябваше да си гледам ангажиментите. Това, което той прави в работата си като професионалист, няма нищо общо с мен и не подлежи на коментиране. Той е най-добрият. За музиката му, за работата му няма какво да кажа, освен че му се възхищавам.

– Някъде писаха, че не харесвате как пее?

– Това са глупости! Напротив, и държа да го отбележите. За мен той е най-добрият певец, прави за хората нещо несравнимо.

– Веселин Маринов е много атакуван в медиите заради приятелството си с Цветан Цветанов. Това политическо оцветяване навреди ли на връзката ви?

– По никакъв начин. Те двамата са само приятели. И Цветан, и съпругата му са прекрасни хора. Останали са ми много приятни моменти с тях. Политиката няма нищо общо. С каквото съм могла, съм го подкрепяла. Аз бях в основата на решението му да пее за ГЕРБ и не съжалявам. Нямам претенции към приятелите му, отношенията му с тях и средата му, благодарение на която съм се запознала с невероятно свестни хора. Нямам забележки и към самия Веско като към мъж. Той е страхотен. Затова съм изненадана от поведението му.

– Какво ви озадачава най-много?

– Не можеш да твърдиш два пъти, че са те предали. Все жените те предават и се разделяш по един и същи начин с тях. Хайде, веднъж – окей, но вторият вече идва в повече. Все пак аз съм с 10 години по-малка от него и можеше да поговори с мен. Да каже – виж, тук има някакъв проблем. Нали хората затова са заедно, да споделят. Не можеш да изпратиш едно писмо и да се скриваш.

– Може би просто си е отишла любовта между вас двамата?

– Според мен да. Защото, когато обичаш един човек, искаш да го запазиш за себе си или поне да изясниш проблема, който имаш с него. Най-вероятно любовта му, ако не е изчезнала, не е била достатъчна.

– А вашата?

– Изненадана съм. Омъжих се за него, защото го обичам и винаги съм живяла с това чувство. Сега съм потисната и объркана, но не мога да кажа, че не е имало любов.

– Да не би да има друга жена?

– Не мисля, но и да има друга, пак не се решават така проблемите, а се споделя. Ще видим.

– Магазинът ви за модно облекло продължава ли да работи?

– Приключих преди два месеца с всичките си магазини, защото търговията вече не е такава, каквато беше. Затворих всички търговски обекти и сега имам друг бизнес – издател съм на списание за лайфстайл. Отделно имам друга работа в Представителство на испанска фирма, което съм водела в България. Промених си живота. Търговията беше интересна, но стана трудна.

– Относно бизнес партньорството ви с Миглена Ангелова имаше ли упреци от страна на Веско?

– Ами не. Миглена в медиите много пъти е представяна като спорна личност, но тя е един страхотен професионалист и аз съм много радостна, че работя с нея. Медиите изкараха, че едва ли не тя ми е развалила семейството и съм поела по някакъв неин път. Те нищо не знаят. Правят си на неин гръб евтини сензации. Тя е завършила две висши образования в Русия, много малко са журналистите на нейното ниво. А животът й си е нейна работа.

– Къде е сега бившият ви мъж, футболистът Мариус Уруков?

– Той си има бизнес. С него почти не поддържаме връзка, макар да пишат, че съм се върнала при него. Понякога се чуваме само по телефона заради децата. Особено за малкия, защото дъщеря ми Елизабет е от дълги години в чужбина. Тя вчера направи 20. Моето пътуване в Барселона беше планирано специално за рождения й ден. Тя беше в Америка, сега учи в Испания в европейски университет. Специалността й е пиар и организация на събития. Синът ни Крис-тиян е на 13 години. Той също не живее при нас. От тази година играе футбол в школата на Христо Стоичков в Етрополе.

– Децата ви как приемат промените при вас? Синът ви, доколкото си спомням, беше свикнал с Веско?

– Децата ми ме подкрепят абсолютно. На мен всъщност това ми е най-тъпото, че толкова години Веско и децата ми не можаха да се приемат взаимно. Ако обичаш една жена,трябва да вземеш и децата й. Това е основното, което най-много ни е разделяло, през цялото време той беше безразличен към тях.

– Той ли не ги приласка, или те не го искаха?

– То е взаимно, нали знаете, те, децата, разбират най-добре. Но аз на първо място съм майка.

– В началото на годината се чу, че сте бременна. Истина ли бе това и какво се случи с бебето?

– Наистина бях бременна, но се случи нещо много тъжно. Направих спонтанен аборт през март.

– Да не би това да е огорчило Веско?

– Не би трябвало. Не съм го направила нарочно, беше нещастие. Но явно така е трябвало да стане. Нали знаете, понякога съдбата решава вместо теб.

– Всъщност колко години живяхте с Веско?

– Три години общо след запознанството и голямото ни влюбване, но преди това още две.

– С предишната си жена Мария той поддържаше ли отношения? Беше ли й простил предателството?

– Не знам. Може би е поддържал нормални отношения. Самата аз никога не съм я виждала, знам това, което от него съм чувала. Не съм взимала страна, защото не съм била между тях, те са си решили по някакъв начин нещата. Не съм имала контакт с нея и не ми е работа. Те са имали 20-годишен брак, те трябва да се раз- берат какво да говорят и да показват от себе си. Що се отнася до дъщеря им Йоана, не съм имала проблем.

– Сега има ли мъж до вас?

– Не, още съм като гръмната.

– Веселин Маринов сега ще има концерт, как ще пее след всичко това?

– Надявам се, че на него не му пречи да пее, след като излиза да си прави реклама за концерта по телевизията на гърба на личния си живот. Вместо да говориш за концерта си, да говориш как си разочарован от бившите си жени, е малко грозно. Много съм изненадана, че човек на тия години се държи така. Но се надявам да пее добре, всичко да мине нормално. Той е професионалист в това, което прави. Не му желая нищо лошо.

blitz.bg