Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Избират „Мистър Варна 2011“

Изборите продължават! Но този път след „Мистър София 2011“, на 25 ноември, петък ще се проведе тур, след който ще стане ясен най-харизматичният сред претендентите за титлата „Мистър Варна 2011“, информират от ПРофайл.

Можете да упражните правото си на вот в клуб Xtravaganzza Варна, а изборната нощ започва точно в 22:30, когато е и официалното начало на конкурса. Организатор на събитието е модна агенция Cast Images Europe, а продуцент – TV Show Fitness Mania. Постановката е на импресарска къща D’Elena.

За правото да наричат себе си Мистър Варна ще премерят сили 100 %-ви мъжкари от няколко националности – Нигерия, Турция, Куба и България. Но правилото за уседналост важи! До вот ще бъдат допуснати само тези от вас, които са навреме в клуба.Претендентите ще бъдат изправени в няколко дебата от типа „всеки срещу всеки“, но подозираме, че това ще е радост за очите на дамите и проява на благородна завист сред господата, гости на спектакъла. В ролята на застъпниците за Мистър Варна 2011 са хореографът Кирил Аспарухов, както и Кирил Вълчев (Скалата), който има грижата за физическата подготовка на кандидатите.

Председател на избирателната комисия ще бъде проф. д-р Анелия Клисарова – ректор на Медицински Университет – Варна , най-красивата варненка Яненка Люцканова, притежател на правата Мисис Свят и Наско Лазаров собственик на Агенция за Публични комуникации ПРофайл.Във финалния тур момчетата ще блеснат в официалните облекла на бутиковите M SUIT Варна. За резултати от екзит пол ще разчитаме на балет Rikardo, вокален състав Angel Voices, салса клуб Otur и Анн Джи с екстравагантния си балет, като специални гости.

lifestyle.bg