Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

80% от дамите: Страх ни е от синдрома на еднаквата рокля

Скорошно британско проучване показа, че 80% от дамите се притесняват да не отидат на парти и там да засекат друга жена със същата като тяхната дреха.25% от анкетираните дами споделят, че вече са изпадали в подобна ситуация. От тях 16 % са успели бързо да се справят с проблема, като добавят ярки аксесоари, които да променят излъчването им. Резултатите от проучването показват още, че жените, станали жертва на подобна модна грешка, са твърдо уверени, че изглеждат по-добре в роклята от „съперницата“, облечена по същия начин, съобщава БГНЕС.Особено притеснително е, когато звезди попаднат в подобна ситуация.

Това се случи през 2009 г., на наградите на MTV, когато Шакира и Пинк се появиха с една и съща рокля на Balmain. Двете звезди погледнаха на този факт с усмивка и дори позираха заедно на червения килим.Комичната ситуация присъства дори и на големия екран, където във филма „Сексът и градът” Саманта и Майли Сайръс се появяват с една и съща дреха на светско събитие.

Съвсем наскоро Зоуи Салдана обаче Евън Рейчъл Ууд и Камила Бел пък се появиха с подобни рокли на Gucci на вечер, организирана в чест на Клинт Иистууд.В българското светско пространство също не липсват подобни случаи. Фолк певицата Мария реши да покаже на своите фенове роклята, с която ще се появи на концерта на тв „Планета”, оказа се обаче, че колежката й Галена я изпревари и първа облече дрехата