Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Цецо Елвиса се завърна – с ново парче за Евровизия

След двегодишно затишие Цецо Елвиса отново е във вихъра си. Той напомни за себе си с новото си парче „ Love goes around“, с което ще участва на Евровизия. След първата селекция на журито, определящо полуфиналистите за конкурса, песента се нареди на второ място по брой точки в крайното класиране, от общо 64- те подадени нови български песни.Супер свежо и динамично, парчето е с реални шансове да разбие конкуренцията и да се превърне в българската песен, представяща страната ни „Евровизия“ 2012 в Баку.В „Love goes around“ на Цецо му партнира талантливата Даниела Златанова, с която певецът има вече три успешно реализирани видеоклипа.

„Love goes around“ е по музика и аранжимент на Светльо Къслев – композиторът, спечелил тазгодишното детско издание на конкурса „БГ Евровизия“ и по текст на съпругата му Мариела Нейкова.Двамата изпълнители имат подписан договор с най-големия независим лейбъл “ ТоКо Интернейшънъл“, който разпространява продукцията им в над 66 държави по цял свят. Лично мега звездата Пол Анка им дава разрешението си да използват рефрена му за първия си сингъл, от популярния световен хит „She’s a Lady“, след като чува записа с тяхното изпълнение.

Самостоятелният сингъл на дуетната половинка на Цецо, Даниела Златанова, се разпространява от „Universal Music“ Франция и седмици наред е в челните позиции на всички френски чартове.През последните две години Цветелин Атанасов живее и работи на Канарските острови, където взима участие в мащабна международна шоу продукция, в стила на Вегас, заедно с популярни артисти от Америка, Южна Африка, Русия и Англия. Цецо изнася и самостоятелни концерти в Германия.В момента певецът е в България и подготвя видеоклип към най-новата си песен, направена специално за „Евровизия“.

actualno.com