Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Стинг се отправя на ново турне из Европа

След успеха на турнето му Symphonicity, Стинг отново ще покори Европа с прекрасните си мелодии и вълшебния си глас с ново турне!Back To Bass стартира в началото на 2012-та и ще припомни на всички почитатели класическите хитове на суперзвездата.

Обиколката включва концерти в Амстердам, Брюксел, Копенхаген, Прага, Варшава, Виена. Няма да бъдат пропуснати и Англия, Германия и Франция. За жалост българските фенове няма да имат щастието да видят и чуят Стинг отново на родна сцена догодина, но за сметка на това Прага и Чехия могат да се окажат изгодна дестинация.Турнето ще съвпадне с наскоро издадения луксозен албум „Sting: 25 Years” – изключителна селекция с най-големите хитове от дългата и успешна кариера на един от най-бележитите съвременни музиканти.

Репертоарът за Back To Bass ще включва още песни от дебютния албум на Стинг, „The Dream of The Blue Turtles”, до последния му запис, „Live In Berlin”, между които вечните хитове „Desert Rose”, „Every Breath You Take” и „Fields of Gold”.На сцената ще се присъединят Dominic и Rufus Miller (китари), Vinnie Colaiuta (барабани), Peter Tickell (електрическа цигулка) и изключително талантливата вокалистка Jo Lawry.

dnes.bg