Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Филми на Disney, Pixar и DreamWorks вече под наем в YouTube

Благодарение на ново споразумение между YouTube и Disney, продукцията на филмовото студио ще бъде достъпна вече под формата на стриминг съдържание от притежавания от Google сайт.Първата партида от филми вече е достъпна за потребителите от днес – 24 ноември, като някои от заглавията могат да бъдат наемани на цена от 1.99 долара, информира DigitalTrends.

Официалното съобщение гласи, че това е първата партида от стотици филми на Disney, които се очаква да се появят в YouTube през следващите седмици. Така потребителите ще получат достъп както до анимационните класики, така и до заглавия на притежаваното от Disney студио Pixar и на DreamWorks, (чиито филми се разпространяват от Disney).Сред първите пуснатите заглавия са класиката „Алиса в страната на чудесата“ и „Мечо Пух“. Те ще могат да се гледат съответно на цени от 1.99 и 3.99 долара. Феновете на Pixar пък ще могат да си изтеглят първата и втората част на „Коли“, както и на хитовете от поредицата „Карибски пирати“.

Новата услуга предлага на потребителите достъп до наетите заглавия за период от 48 часа. Към пакета е включена и услугата YouTube Movie Extras, която ще предлага клипове на случващото се зад кулисите, интервюта и друго бонусно съдържание.Disney e четвъртото голямо филмово студио, което подписва договор за предоставяне на съдържание в YouTube след Sony, Warner Bros и Universal. Ходът е част от стратегията на Google да преобразува популярния сайт от платформа за аматьорски клипове към платформа за професионално направен

inews.bg