Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Веселин Маринов си прави PR с развода?

Писанията за скандалите в дома на застаряващия бард Веско Маринов станаха толкова гръмогласни и ежедневни, че вече никой не може да каже дали той и благоверната му Цветанка наистина се развеждат, или това е просто рекламен трик на артистичното семейство.От известно време насам изпълнителят е взет на подбив не само от недоброжелателите му, но и от негови довчерашни фенове, и поради тази причина един измислен скандал отново го вкарва в устата на медиите, а това в крайна сметка си е чиста проба реклама.Ако не вярва на изписаното досега, прясната втора съпруга на Веско му слагала рога с една дузина мъже. Най-напред се заговори, че сексапилната собственичка на магазини мами мъжа си с 30-годишен бодигард на име Даниел, а след това и за някакъв турски бизнесмен.

Смуглият субект от Босфора всъщност бил и неин партньор в магазините, които блондинката върти. Той снабдявал търговските й обекти с най-различни евтини стоки, които Цветанка шиткала за маркови на скъпи и прескъпи цени. Именно за да се среща с бизнесмена на видима възраст 40-45 години, Цвети непрестанно си измисляла различни командировки и бизнес пътувания до Истанбул.Наскоро пък комшия на семейство Маринови, пожелал анонимност пред в. „Телеграф“, разказа, че докато Веско пее по участия, Цветанка посреща в дома си сума ти мъже.Най-често отивал там първият й мъж – футболистът Мариус Юруков.

Палавата дама само чакала да види гърба на именития си съпруг и си канела любовниците. Съвестният комшия прилежно запомнил физиономиите на четирима мъже, които най-редовно я навестявали, единият от които бил доста смугъл и приличал на арабин.Най-новата клюка около семейството е, че Веско истерично ревнувал Цветанка от Христо Стоичков. Историята тръгнала от невинната покана към Камата за интервю. Цвети е издател на списанието “Сезони”, заедно с Миглена Ангелова. Камата приел поканата и интервюто било публикувано. Скоро обаче г-жа Маринова си поискала нова услуга – интервю с Йохан Кройф.Ицо пак изпълнил каприза на Цветанка и двете с Миглена заминали за Барселона. Камата отново съдействал и интервюто било публикувано в списанието. Така Цвети започнала все по-често да общува с футболната звезда, а Веско започнал да се изнервя от близостта, въпреки уверенията на благоверната му, че контактите им са само професионални.

Стоичков също отрича да е интимничил с Цветанка. За беда съседи я видели на задушевна вечеря с Камата в закътано родопско селце.Новината бързо се разнесла. Затова Веско пратил детектив да я следи, твърди комшия, който, разбира се, пожелал анонимност, съобщава БЛИЦ.Преди десетина дни хора от блока в Студентския град, където живеят Маринови, били забелязали, че Цветанка излиза от вкъщи, натоварена с куфари. А фризьорският й салон, който се намира в същата сграда, вече бил изпразнен.

hotnews.bg